"Boszorkány vagy főnix?" - előadás

 

Az előadás absztraktja:

Selye János a stresszt az élet sójának nevezte, de nem mindegy mennyit és hogyan használunk belőle. Ha megfelelő a dózis és a használat fejlődünk, ha túl sok az gyengít minket és akár el is érhetjük annélkül, hogy időben észrevennénk a halálos dózist. Ilyenkor történik meg az, hogy a bennünk feldolgozatlan érzelmek, mint a máglya tüze a boszorkányokat, a halálba visznek. Ha elég tudatosak vagyunk, mert szakemberként vagy szülőként megvannak a megfelelő információink és segítőink, akkor lehet esélyünk, hogy a lelkünkben -sok esetben tudattalanul zajló tűzviharokból -feltámadjunk, mint a főnix. De mik ezek az érzelmek, amelyek ennyire súlyosak, hogy akár a halálba is vihetnek? Hogyan lehetünk szakemberként és szülőként is a megfelelő információk birtokában főnixek?

 

Előadó: Dr. Zsiska Beáta holisztikus reumatológus, pszichoterapeuta // Gólya hozza Kft // Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2002-ben a Szegedi Tudomány Egyetem általános orvosi karán végeztem.
2007-ben Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen manálterapeuta vizsgát tettem.
2008-ban Debrecenben a reumatológia szakterületéből vizsgáztam sikeresen.
2016-ban a Semmelweis Egyetem Sportorvosi szakképzésének keretein belül sportorvosként tettem le szakvizsgát.
Egyetemi éveim óta folyamatosan tanulmányozom és képzem magam a mozgásszervi betegségek kezelésének legeredményesebb módszereiből (McKenzie módszer, Schroth terápia, Kinesiotape, Izomkontroll, Feldenkrais módszer, Dinamikus jóga, Pilates, Oszteopátia), nagy hangsúlyt fektetve a megelőzésre.
A hivatásomban végzett munkám során, egyre fontosabbá vált, a betegek gyógyulásában a test mellett a lélek támogatása is, így 2021-ben pszichoterapeuta szakvizsgám is megszereztem.
2015-2022 a Terrorelháritási Központ kiemelt mozgásszervi orvosaként dolgoztam.
Jelenleg privát praxisban dolgozom holisztikus reumatológusként.

 

Vissza

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.