II/2. "Én és az Anyaszerep - Anyaság transzgenerációs tükörben" - workshop

 

A workhsop absztraktja:

Talán a mindennapok zajában kevés lehetőség adódik elmerengeni anyai felmenőink életútján, és különösképp azon, az ő anyaságukhoz való viszonyuk milyen hatással van ránk. A workshop-on ennek a testben és lélekben hordott múltnak tükrében szemléljük az önmagadhoz és saját anyaságodhoz való viszonyod, akár édesanya vagy, akár nem. Az elmélyülést segíti egy mese, az élmények formába öntéséhez művészetteráppiás eszközöket hívunk.

 

A workshop vezetője: Buti Veronika // pszichológus // Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hitvallása, hogy a várandósság és szülővé válás olyan élethelyzetek, melyben újfajta megküzdési mechanizmusokat kell kialakítani, ebben szeretné támogatni a hozzá forduló anyákat, családokat. Célja, hogy az anyák/családok ne maradjanak egyedül nehézségeikkel, megerősödjenek kompetenciáikban, fel tudjanak dolgozni olyan traumákat, melyek ehhez az érzékeny és a szülő-gyermek kapcsolat kialakulásában jelentős időszakhoz köthetőek.

 

A workshop vezetője: Szelényi Nóra pszichológus, perinatális szaktanácsadó, az MPPPOT elnökségi tagja // Budai Perinatális Központ // Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szelényi Nóra vagyok, pszichológus, perinatális szaktanácsadó, három gyermek boldog édesanyja.
A perinatális életidő számomra kiemelten fontos időszak: a pszichének az a rendkívül intenzíven fejlődő, gazdagon bontakozó időszaka, amikor talán az egyik legkritikusabb, hogy szakemberként hogyan vagyunk jelen és kísérjük az éppen formálódó családot. A Budai Perinatális Központ egyik alapító tagjaként, valamint az MPPPOT elnökségi tagjaként célom lendületet és otthont adni a perinatális életidő kísérésében zajló szemléleti változásnak.

 

 

Vissza

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.