További információk 2023

1. Kongresszusi belépőjegyek, befizetés, számlázás

 

A tagsági kedvezmények a tagdíj előzetes befizetésével lépnek életbe: Egyesületi Tagság

 

 KÉTNAPOS JEGYEK  
   
 EARLY BIRD I. - 2022. december 31-ig történő befizetéssel  
 Tagoknak 16 000 Ft
 Nem tagoknak 22 000 Ft 
   
 EARLY BIRD II. - 2023. január 31-ig történő befizetéssel   
 Tagoknak  18 000 Ft 
 Nem tagoknak 24 000 Ft 
   
 Teljes árú - 2023. február 1-től   
 Tagoknak 20 000 Ft 
 Nem tagoknak  26 000 Ft 
   
 Diák & nyugdíjas  
 Tagoknak 14 000 Ft 
 Nem tagoknak 20 000 Ft 
   
 Előadói  15 000 Ft
   
 EGYNAPOS JEGYEK  
   
 Teljes árú   
 Tagoknak 14 000 Ft 
 Nem tagoknak 17 000 Ft 
   
 Diák & nyugdíjas  
 Tagoknak 10 000 Ft 
 Nem tagoknak 12 000 Ft 

 

A regisztrációs díj tartalma

Tudományos előadásokon és két workshopon való részvételt, programfüzetet, kávészüneti ellátást (saláta, pogácsa, kávé, tea), igény szerint akkreditációs igazolást, illetve minden résztvevő számára a pénteki kongresszusi napot záró fogadást.

 

Befizetés

A regisztrációs űrlap kitöltését követően banki utalással.  

 

Számlázás  

Regisztrációját akkor tekintjük véglegesnek, ha az Ön által utalt regisztrációs díj bankszámlánkra beérkezik. Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, számlát korrigálni nem áll módunkban.

A regisztrációs díjról szóló számlán a kávészüneti ellátás "étkezés" címszó alatt külön sorban lesz feltüntetve. Ez nem egyenlő tehát a választható ebéd árával, amelyet a belépőjegy költsége NEM tartalmaz. 

 

Részvételtől való elállás

Amennyiben már kifizette részvételi díját és mégsincs lehetősége eljönni a Kongresszusra, a jegy árát visszatéríteni sajnos nem áll módunkban, ám jegyét egy másik fél számára átruházhatja. Kérjük, hogy erről, illetve a kedvezményezett személy nevéről legkésőbb a Kongresszus kezdőnapja előtt 3 munkanappal e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) tájékoztassa a szervezőket! Bővebben: ÁSZF

2. A kongresszusi napokon

 

Parkolás 

A hotel saját parkolójában a nappali parkolás 2600 Ft, az éjszakát is magában foglaló 24 órás parkolás 5000 Ft. Az utcán történő parkolás a környéken 450 Ft / óra. 

 

Fényképek, felvételek 

Kongresszusaink pillanatai minden évben fényképek és videófelvételek formájában megörökítésre kerülnek, amely anyagok a honlapunkon, facebook oldalunkon nyilvánosságra kerülhetnek. Amennyiben Ön semmi esetre sem szeretne szerepelni, kérjük, azt a reggeli bejelentkezés idején jelezze felénk! 

 

Ebéd 

A Kongresszus két napjára a hotel választható meleg ebéddel készül. Az ebéd díja önköltséges, a kongresszusi részvételi díj nem tartalmazza. Mindkét nap reggelén, az első kávészünet végéig van lehetőségük rendelésüket a regisztrációs pultban dolgozó Sárga Angyaloknál - az MPPPOT kongresszusok önkéntesei - leadni!

Egyfogásos konferenciaebéd: 2990 Ft

Hozzá kedvezményes üdítő: 490 Ft

 

Fogadás 

Szeretettel várjuk valamennyi résztvevőnket 2023. február 24-én, pénteken a rövid éves MPPPOT Közgyűlést követően kezdődő fogadásunkon, amelyet a Kongresszus helyszínén tartunk, és amelynek árát, a kongresszusi belépők tartalmazzák! A szervezhetőség kedvéért köszönjük, ha részvételi szándékát előre jelzi nekünk a részvételi űrlap erre vonatkozó pontjában.

3. Akkreditáció

 

A Kongresszust az OFTEX orvos és klinikai szakpszichológus előadóknak 8 ponttal, hallgatóknak 11 ponttal akkreditálta. Kódszáma: 82850.

A kongresszus 8 szabadon választható elméleti továbbképzési pontot ér mind a 17 szakmacsoportba tartozó szakdolgozó részére, azonban a továbbképzés pontértéke csak egy szakmacsoportra fogadható el.

 

Akkreditációs igazolás igénylése esetén a jelentkezési űrlap erre vonatkozó kérdéspontját további szükséges információ bekérésével egészítettük ki, mint:

Születési neve; születés helyszíne, időpontja; édesanyja neve; szakmacsoportja; működési / alapnyilvántartási száma. 

Tájékoztatjuk, hogy az adatokat kizárólag az itt említett célból gyűjtjük és a pontérték regisztrálása érdekében az itt említett szerveknek továbbítjuk. 

 

Az igazolás kiadásának feltétele: jelenlét a kongresszus mindkét napján. Ennek alapján az igazolást a második nap végén adjuk ki. 

4. Tagság - tagdíj

 
A tagdíj befizetésével kinyilváníthatja igényét a Közösséghez való tartozáshoz és egyben támogatja az MPPPOT tevékenységét. Önálló eseményeinkre, továbbképzéseinkre szóló belépőjegy árából tagjainknak tagsági kedvezményt biztosítunk. Összege: 5 000 Ft.
 
Kongresszusi belépőjegy tagsági kedvezménnyel: 
 

 1. Tagdíj regisztrációs felületének kitöltése

   2. Tagdíj elutalása az MPPPOT bankszámlájára. Közleményben kérjük feltüntetni: Tagdíj 2023 + az Ön neve

   3. Visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek Tagságának jóváhagyásáról

   4. Visszaigazoló e-mailt követően kongresszusi belépőjegyek megvásárlása kedvezménnyel 

 
 

 

Könyvvásár és további kiállítók

Image

Bemutatkozik a Kohorsz ’18 – Magyar Születési Kohorszvizsgálat

A Kohorsz ’18 a KSH Népességtudományi Kutatóintézet 2018-ban indított longitudinális kutatása, amelynek legfőbb célja, hogy átfogó képet adjon a 2018/2019-ben Magyarországon született gyermekek felnövekedéséről, és az azt befolyásoló tényezőkről. A kutatás reprezentatív mintájának köszönhetően képet kaptunk többek között a gyermekek megszületésének lezajlásáról, körülményeiről, valamint megvizsgáltuk a perinatális időszak bizonyos lélektani jellemzőit, mint pl.: az anya-magzat kötődés és a mentális jóllét néhány aspektusát. A kongresszus első napján Kopcsó Krisztina és Ökrös Fruzsina kutatóink nyújtanak bővebb tájékoztatást a kutatásról.

Image
Image

SZÜLÉS-SZÜLETÉS az IMÁGÓ Budapest 2022/4. tematikus száma

Az IMÁGÓ Budapest az 1990 és 2010 között folyamatosan megjelent Thalassa folytatásaként, az Imágó Egyesület kiadásában megjelenő lektorált szakfolyóirat. 2013-ig nyomtatásban, azóta online, szabadon elérhetően jelenik meg, továbbra is évente négyszer, többnyire tematikus számok formájában. E számunkban, híven az Imágó Budapest szellemiségéhez és témái sokszínűségéhez, a pre- és perinatális pszichológiai kutatások eredményeiből adunk némi ízelítőt, amely különleges helyet foglal el a pszichoanalitikusan orientált iskolák között.

Image
Image
A Nida azzal a céllal jött létre, hogy a gyermekegészségügyben dolgozók munkaruházatát megreformálja. Olyan könnyed és vidám megjelenést biztosítson számukra, amiben kényelmes dolgozni, és lehetőség nyílik a gyermekek figyelmének megragadására. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekeket milyen hatás éri és mit látnak egy orvosi vizsgálat során. Szeretnénk, ha ezek a mintás ruhadarabok kapcsolódási pontot jelentenének az orvos és páciense között. A mintákról lehet mesélni, fel lehet hívni általuk valamire a figyelmet, és le is lehet kötni azt, amikor éppen arra van szükség. Úgy gondoljuk, hogy ruháink hiánycikként kapcsolódnak ehhez a fejlődéshez és segítik az orvosokat egy kényelmesebb és személyesebb munkavégzés elérésében.
Image
Image

Az Ursus Libris több mint 20 éve ad ki elsősorban vallási és a pszichológiai témájú könyveket, sokszor a kettő határtelületén – pl. spiritualitás, mindfulness – mozogva. A szakmaibb jellegű művek érdeklődő laikusok számára is érthetőek, miközben gyakorlatiasabb szemléletű köteteinkben szakemberek számára is sok hasznos információ található. 

Image
Image

Dr. Ecsedi Gabriella jogász, népegészségügyi szakember, babahordozási tanácsadó, háromgyermekes - császáros és VBAC - édesanya könyve több, mint hagyományos szülésfelkészítő könyv, a VBAC témakörében pedig egyenesen hiánypótló mű.

 

"Azért írtam e könyveket, hogy minél többször hangozzon el: "De jó, hogy ezt tudtam előre!"

 

SZÜLÉSKÖNYV HONLAP

Image
Image
A Császárvonal gondozásában megjelent két hiánypótló kötet párban érkezik a kongresszusra:
Kiss Verus Hegmesék című könyve Richter Anna Díjat kapott 2020-ban, s immár a 3. kiadását olvassák az érintettek, s szakemberek. Készült mellé egy virtuális fotókiállítás is a kötet történeteiből, hegfotóiból. 

Óvári Enikő A VBAC-titok című kézikönyve az első, dedikáltan a császármetszés(ek) utáni hüvelyi szülésnek szentelt kiadvány itthon, mely számtalan szakértő bevonásával készült. 2022 decemberében ismeretterjesztés kategóriában elnyerte Az Év Könyve 2022 díjat. A könyv mellé egy egyedülálló, online VBAC-szülésfelkészítőt is összeállított a csapat.

 
Image

Partnereink, támogatóink

Image
Image
Image
Image
Image

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.