Testtel és lélekkel - 3 órás műhely perinatális szakemberek számára

 

Test-fókuszú terápiás módszerek lehetőségei a perinatális tanácsadási munkában

 

Image

 

A perinatális időszak elakadásainak oldására számos módszer kínálkozik. Különösen hatékonynak bizonyulnak azok, amelyek jól illeszkednek e kiemelt életszakasz sajátosságaihoz, mint például a spontán bekövetkező módosult tudatállapothoz és a lelki folyamatok szoros testbe ágyazottságához. A műhely terápiás eset-vignettákon keresztül kínál gyakorlati útmutatót a perinatális elakadások főbb témáihoz. A bemutatásra kerülő, elsősorban szomato-pszichoterápiás eszközök egy részét saját élmény alapú gyakorlatok segítségével is feldolgozzuk. A műhelyre pszichológusokat és a szülés-születés területén gyógyító/segítő munkát végző érdeklődőket is szeretettel várunk.

 

Fénykép forrása: Pixabay

A 3 órás műhelyt Dr. Andrek Andrea PhD pszichológus, szomato-pszichoterapeuta, haptoterapeuta tartja

Dátum: 2023. 04. 28. péntek

Időpont: 16:00 - 19:00

Helyszín: 1145. Budapest, Columbus utca 59. fszt. 6. 11-es kapucsengő

Részvételi díj: 13 500 Ft

Részvételi díj aktív MPPPOT tagoknak: 12 000 Ft

 

JELENTKEZÉSI FELÜLET EZEN A LINKEN

 

 

 

 

Dr. Andrek Andrea PhD pszichológus, szomato-pszichoterapeuta, haptoterapeuta // ELTE PPK Affektív Pszichológia Tanszék // Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

1996 óta tagja, 2004 óta elnökségi tagja a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaságnak. Egyik alapítója a perinatális szaktanácsadó szakirányú továbbképzésnek, mely 2007-ben az ELTE PPK és a Társaság közös gondozásában indult. A képzésnek azóta is szakmai koordinátora és egyik oktatója. Magánrendelésén elsősorban gyermekáldásra várva, a várandósság idején, a magzattal való kapcsolat elmélyítésében, a szüléssel, a babáról való gondoskodás dilemmáinak kérdéseiben, keresik fel anyák és apák egyaránt.

Image

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.