ARC 2023. - kiállításon a NEMZETI VÁG-TA

Pontasan egy évvel ezelőtt úgy készültünk a 2023-as éves konferenciánkra, hogy játékra hívtuk az ELTE Perinatális szaktanácsadó posztgraduális képzés végzett évfolyamait. Társadalmi célú hirdetés elkészítése volt a cél, végül öt csapat vett részt. Az évfolyamok munkáira, az elkészült plakátokra a kongresszus résztvevői tehették le voksukat. A legtöbb szavazatot nyert alkotással az MPPPOT a 23. ARC Közérzeti Kiállításra pályázott. 700 pálymű közül a Nemzeti Vág-ta is kiállításra került! Még a héten, október 8-ig megtekintheti és szavazhat rá!

Image

A plakátot megálmodó perinatális szaktanácsadó 5. évfolyamának szakmai csapata:

Formanek Zsuzsanna
Heim-Tóth Kitty
Nyitrai Eszter
Fésűs-Tolmácsi Petra
Ádám Judit
Csaba Judit
Járfás Vivien

 

Az szakmai elképzelések megvalósítója Seller Lola grafikus, aki a digitális alkotást megelőzően személyesen hímezte meg a tulipán motívumot.

 
Köszönjük a részvételt és szeretettel gratulálunk a teljes csapatnak!
 
 

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS! Az óriásplakátok 2023. szeptember 8 és október 8. között nem csupán megtekinthetők a Bikás Parkban, ám a közönség szavazhat is a neki legjobban tetsző pályműre. Ha úgy gondolja, hogy fontos témakört választott és dolgozott fel a csapat és ráadásul igen kifejezően, köszönjük, ha szavazatát a Nemzeti Vág-ta műre az alábbi linken leadja: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS

 
 

Készülhetnek az évfolyamok, a játék folytatódik a 2024-es konferencián!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.