D+E. Egynapos gyakorlati továbbképzések

 

Két főbb témakör mentén kínálunk összesen 16 választható, egyenként egy napos gyakorlati továbbképzést. Annak érdekében, hogy minél szélesebb látószögből közelítsük meg a családbarát szülészet kínálta témákat, minden modult legalább két szakma elismert képviselője vezet (pl. szülész-nőgyógyász szakorvos, pszichológus, szülésznő, dúla, védőnő). A megvalósult modulképzések utóakkreditációra kerülnek, ezért pontszerző továbbképzésnek tekinthetők.

 

Egy modul csoportlétszáma: min.10 - max. 15 fő

Minden modul részvételi díja:  bruttó 60.000 Ft / résztvevő / modul. Ez az összeg az oktatást, vizsgadíjat, tankönyvet és a cateringet tartalmazza mindkét kávészünet idejére. Az ebéd ára NINCS benne a részvételi díjban. Kérjük, készüljenek étellel a képzések napján!

Időtartam: Egy nap, 9.00 - 17.00 óra között. Az alkalmak 2 kávészünetet és egy 1 órás ebédszünetet tartalmaznak. Ezen belül minden modul sajátos ütemezését a modul felelőse, a modulgazda határoz meg, amelyről a jelentkezőket minden további információval együtt e-mailben tájékoztatunk a képzés előtti napokban. 

Tanúsítvány: a modul elvégzéséről az MPPPOT tanúsítványt állít ki, amelyet a képzés végén, személyesen kapnak kézhez a résztvevők. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a tanúsítványokat kizárólag abban az esetben áll módunkban átadni, amennyiben a résztvevők a képzési nap teljes időintervalluma alatt jelen voltak. 

Jelenléti igazolás: míg a tanúsítvány a pályázati folyamatok fontos dokumentuma, úgy a jelenléti igazolás a munkáltatónak címzett, a modul vezető oktatója által hitelesített irat. 

Időpontok, helyszínek, jelentkezési lehetőségek: A pályázat kezdetén történt előzetes jelentkezések alapján, egy-egy modulon való részvételre több időpontban biztosítunk lehetőséget. A dátumok, valamint a képzésekhez tartozó további információk az alább felsorolt modulcímekre kattintva érhetők el: 

 

D. Ellátás a gyermek megszületésétől a kórház elhagyásáig, egyenként egynapos modulok: 

 
E. Természetes szülés támogatása: tudományos eredményeken alapuló családbarát szülészeti gyakorlati ellátás, egyenként egynapos modulok

 

 

FIGYELEM! A helyszínre kizárólag koronavírus elleni védettségi igazolvány, vagy applikáció felmutatásával lehetséges belépni. Köszönjük megértésüket! 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.