Meghívó csoporthipnózisra

Kutatás • 2023. május 12. / június 9. • ELTE PPK 1064 Budapest, Izabella u 46 Terem: 116 • Affektív Pszichológia Tanszék 

 

fraktalok pixa

 

Kutatók, az Affektív Pszichológia Központban, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológia Karán már 40 éve tanulmányozzák a hipnózist. Azt vizsgálják, hogy az emberek mennyire hipnotizálhatóak.

 

Meghívjuk, hogy vegyen részt egy csoporthipnózison, ahol be fogják mérni a hipnotikus fogékonyságát egy standardizált skála segítségével (1959-ben fejlesztették ki és ma már az egész világon a hipnózis kutatás alapvető követelménye). Ez az jelenti, hogy a csoport hipnózist, amelyen 10-20 személy fog részt venni, egy hipnoterapeuta vezeti, és képzett megfigyelők fogják a látható viselkedést pontozni. A hipnózis végén megkérjük, hogy papír-ceruza tesztek segítségével számoljon be szubjektív élményeiről is.

 

 

Helyszín: ELTE PPK 1064 Budapest, Izabella u 46 Terem: 116

Időpont: lent látható különböző időpontokban

 

 

 

 

A megadott időpontokra a különböző linkeken tud regisztrálni. Kérjük, hogy csak akkor regisztráljon, ha biztosan meg tud jelenni a csoporthipnózison, illetve ha mégsem tud eljönni, jelezze Gelléri Jánosnak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, hogy fel tudjuk ajánlani a helyet másnak:

 

2023. május 12 (péntek) 12:00: REGISZTRÁCIÓ ITT

2023. május 12 (péntek) 13:30: REGISZTRÁCIÓ ITT

2023. június 9 (péntek) 15:00: REGISZTRÁCIÓ ITT

2023. június 9 (péntek) 16:30: REGISZTRÁCIÓ ITT

 

Kérjük, hogy érkezzen 5-6 perccel a megadott időpont előtt, mivel a későn jövőket nem tudjuk beengedni. Egy alkalom kb. 2 órát fog tartani.

 

Köszönettel: Affektív Pszichológia Tanszék kutatói

 

 

 

 

fénykép forrása: Pixabay

 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.