"Újratervezés - Kapcsolatanalitikus élmények" - előadás

 

Az előadás absztraktja:

Önmagában egy gyermek érkezése is életünk újratervezését igényli. Egészséges várandósság esetén az anya-magzat kapcsolatanalízis a kismama és magzata közti kapcsolat támogatásával ezt a folyamatot segíti. De mi van abban az esetben, amikor váratlan egészségügyi nehézségek lépnek fel? Elegendő-e egy ember ehhez a támogatáshoz? Nyilvánvalóan nem. Szerencsés esetben össze tud állni egy olyan támogató csapat, mely a leendő édesanya igényeit figyelembe véve válaszokat tud adni, meg tudja tartani ebben a helyzetben. És közben mit érez a kapcsolatanalitikus? Elmesélem.

 

Előadó: dr. Somkövi Ágnes orvos, anya-magzat kapcsolatanalitikus és kiképző, MPPPOT elnökségi tag // Brain Humán Kft // Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2003 óta foglalkozom orvosként alternatív terápiákkal, a későbbiekben anya-magzat kapcsolatanalízissel. 2018-ban indítottuk az anya-magzat kapcsolatanalitikus képzést, melynek egyik vezetője vagyok. 2018 őszén kezdtem a családterápiás képzésemet.

 

Vissza

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.