Egyesületi Tagság

Az éves tagdíj befizetésével amellett, hogy igényét fejezi ki a Közösséghez való tartozásról, egyben az MPPPOT - Tudományos Közösség az Egészséges Életkezdetért Egyesület fennállását és tevékenységét is támogatja. Köszönjük szándékát! 

 

Célja: Az MPPPOT szemléletével és céljaival azonosulók szakmai közösségként történő összefogása.

Ki lehet tag? Minden olyan nagykorú személy, aki elfogadja az Egyesület Alapszabályát, rendszerünkben regisztrál, valamint befizeti az éves tagdíjat.

Korábban regisztrált tagok: Amennyiben Ön a korábbi években a Belépési Nyilatkozat kitöltésével és az éves tagdíjak befizetésével már tagságot szerzett, ebben az esetben is kérjük az új rendszerben való regisztrációt, hogy az aktuális év tagdíj teljesítését követően eseményeink belépődíjából automatikusan tagsági kedvezményt kalkulálhassunk Önnek! 

Tagsági kedvezmények: a tagság, a tagdíj utalását követő 24 órán belül kerül aktiválásra, amelyet követően lépnek életbe a tagsági kedvezmények az MPPPOT által szervezett éves konferenciákra, továbbképzésekre, egyéb eseményekre vonatkozóan.  

Befizetés határideje: A tagság a tagdíj következő év január 31-ig történő befizetésével folyamatos. Csatlakozni az év egésze folyamán lehetséges.

Érvényessége: A befizetett év december 31-ig.

A tagdíj éves költsége: szakembereknek, korábbi és új tagoknak, nyugdíjasoknak, diákoknak egységesen 8 000 Ft. 

Mentesültség: Az ELTE aktív perinatális szaktanácsadó hallgatói mentesülnek a tagdíj befizetése alól, ám amennyiben tagként kapcsolódnának az Egyesülethez, kérjük az űrlap kitöltésével jelezzék azt felénk! Megjegyzésbe kérjük feltüntetni: 

"Aktív perinatális szaktanácsadó hallgató vagyok"

 

Ár: 8.000Ft

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.