További információk

1. Kongresszusi belépőjegyek, befizetés, számlázás

 

A tagsági kedvezmények a tagdíj előzetes befizetésével lépnek életbe: Egyesületi Tagság

 

 KÉTNAPOS JEGYEK  
   
 EARLY BIRD I. - 2022. december 31-ig történő befizetéssel  
 Tagoknak 15 000 Ft
 Nem tagoknak 22 000 Ft 
   
 EARLY BIRD II. - 2023. január 31-ig történő befizetéssel   
 Tagoknak  17 000 Ft 
 Nem tagoknak 24 000 Ft 
   
 Teljes árú - 2023. február 1-től   
 Tagoknak 19 000 Ft 
 Nem tagoknak  26 000 Ft 
   
 Diák & nyugdíjas  
 Tagoknak 12 000 Ft 
 Nem tagoknak 18 000 Ft 
   
 Előadói  15 000 Ft
   
 EGYNAPOS JEGYEK  
   
 Teljes árú   
 Tagoknak 14 000 Ft 
 Nem tagoknak 17 000 Ft 
   
 Diák & nyugdíjas  
 Tagoknak 10 000 Ft 
 Nem tagoknak 13 000 Ft 

 

 

A regisztrációs díj tartalma

Tudományos előadásokon és egy workshopon való részvételt, programfüzetet, kávészüneti ellátást (saláta, pogácsa, kávé, tea), igény szerint akkreditációs igazolást, illetve minden résztvevő számára a pénteki kongresszusi napot záró fogadást.

 

Befizetés

A regisztrációs űrlap kitöltését követően banki utalással.  

 

Számlázás  

Regisztrációját akkor tekintjük véglegesnek, ha az Ön által utalt regisztrációs díj bankszámlánkra beérkezik. Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, számlát korrigálni nem áll módunkban.

A regisztrációs díjról szóló számlán a kávészüneti ellátás "étkezés" címszó alatt külön sorban lesz feltüntetve. Ez nem egyenlő tehát a választható ebéd árával, amelyet a belépőjegy költsége NEM tartalmaz. 

 

Részvételtől való elállás

Amennyiben már kifizette részvételi díját és mégsincs lehetősége eljönni a Kongresszusra, a jegy árát visszatéríteni sajnos nem áll módunkban, ám jegyét egy másik fél számára átruházhatja. Kérjük, hogy erről, illetve a kedvezményezett személy nevéről legkésőbb a Kongresszus kezdőnapja előtt 3 munkanappal e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) tájékoztassa a szervezőket! Bővebben: ÁSZF

2. A kongresszusi napokon

 

Védettségi igazolvány

A jelenleg érvényben lévő rendeletek alapján, továbbra is koronavírus elleni védettséget bizonyító igazolvány felmutatásával van lehetőség zárt termi eseményen történő részvételre. Ezen kikötés alól a rendezvény szervezői és oktatói mentesülnek, ám a maszk használata elvárás. Köszönjük, ha maszkkal készülnek! 

 

Parkolás 

A hotel saját parkolójában a nappali parkolás 1800 Ft, az éjszakát is magában foglaló 24 órás parkolás 4000 Ft. Az utcán történő parkolás a környéken 350 Ft / óra. 

 

Fényképek, felvételek 

Kongresszusaink pillanatai minden évben fényképek és videófelvételek formájában megörökítésre kerülnek, amely anyagok a honlapunkon, facebook oldalunkon nyilvánosságra kerülhetnek. Amennyiben Ön semmi esetre sem szeretne szerepelni, kérjük, azt a reggeli regisztráció idején jelezze felénk! 

 

Ebéd 

A Kongresszus két napjára a hotel választható meleg ebéddel készül. Az ebéd díja önköltséges, a kongresszusi részvételi díj nem tartalmazza. Mindkét nap reggelén, az első kávészünet végéig van lehetőségük rendelésüket a regisztrációs pultban dolgozó Sárga Angyaloknál - az MPPPOT kongresszusok önkéntesei - leadni!

 

Fogadás 

Szeretettel várjuk valamennyi résztvevőnket 2021. október 23-án, szombaton az utolsó előadás után kezdődő fogadásunkon, amelyet a Kongresszus helyszínén tartunk, és amelynek árát, a kongresszusi belépők tartalmazzák!

3. Akkreditációs igazolás

 

A Kongresszust az OFTEX az idei évben előadóknak 5 ponttal, hallgatóknak 10 ponttal akkreditálta orvosok és pszichológusok részére. Kódszáma: 76670.

Szülésznők, védőnők és más diplomás szakszemélyzet részére az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által az idei pontérték meghatározás alatt áll. 

 

Akkreditációs igazolás igénylése esetén a jelentkezési űrlap erre vonatkozó kérdéspontját további szükséges információ bekérésével egészítettük ki, mint:

Születési neve; születés helyszíne, időpontja; édesanyja neve; szakmacsoportja; működési / alapnyilvántartási száma. 

Tájékoztatjuk, hogy az adatokat kizárólag az itt említett célból gyűjtjük és a pontérték regisztrálása érdekében az itt említett szerveknek továbbítjuk. 

 

Az igazolás kiadásának feltétele: jelenlét a kongresszus mindkét napján. Ennek alapján az igazolást a második nap végén adjuk ki. 

4. Tagság - tagdíj

 
A tagdíj befizetésével kinyilváníthatja igényét a Közösséghez való tartozáshoz és egyben támogatja az MPPPOT tevékenységét. Önálló eseményeinkre, továbbképzéseinkre szóló belépőjegy árából tagjainknak tagsági kedvezményt biztosítunk. Összege: 5 000 Ft.
 
Kongresszusi belépőjegy tagsági kedvezménnyel: 
 

 1. Tagdíj regisztrációs felületének kitöltése

   2. Tagdíj elutalása az MPPPOT bankszámlájára (közleményben kérjük feltüntetni: Tagdíj 2021 + az Ön neve)

   3. Visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek Tagságának jóváhagyásáról

   4. Visszaigazoló e-mailt követően kongresszusi belépőjegyek megvásárlása kedvezménnyel 

 
 
 
 
 

 

Vissza

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.