"Fájdalomból nyert erő" - előadás

Fájdalom és gyönyör a két legnagyobb tabutémája a modern társadalmunknak. Mindkettő kapcsolódást hoz, ugyanannak a skálának talán a két végpontja. Mindent képesek vagyunk megtenni azért, hogy ne fájjon. A csillapítás azonban a teljes érzékelést blokkolja, így nem csak a fájdalom lesz zsibbadt, hanem minden más tapasztalás is, mint az öröm, a gyönyör, a meglepettség és talán az undor is. Ez az előadás átteszi a fókuszt a szenvedésről arra az erőtérre, ahova a fájdalom kapuján keresztül lehet bejutni. Felszínre hozza azokat a sztereotípiákat, amik blokkolják a proaktív megoldások keresését, és ezeken belül a fájdalom erejének megtalálását. Segít a fájdalom beintegrálásával nyert belső erőtér kialakításában, ami a krízishelyzetekben segítséget ad hosszú távon. Kognitív értelemmel karöltve segít ráérezni az érzékelés hullámzásainak erejére, a ritmus biztonságára, a rítus nyugalmára és a relaxáció könnyedségére.

 

 

ELŐADÓ

Dézsi Réka

dúla-tréner, PCC coach, szervezetfejlesztő

 

 

Művész vagyok. Lélek-hívó-művész. Hiszek az élet méltóságában, az érkezés szentségében és a távozás alázatában. Tizennyolc éve állok az egyén és a családok szolgálatában, dúlaként, life és business coachként, előadóként, szervezetfejlesztőként és dúla, valamint kommunikációs trénerként. Többszáz családdal működtem együtt dúlaként az elmúlt években, több, mint ezer résztvevő járt a dúlaképzéseimen és lassan ezer óra coaching tapasztalatot is gyűjtöttem, igazoltan, nemzetközi minősítéssel szakmai elakadások terén is. Tapasztalatom szerint minden akadály könnyebben legyőzhető támogatással és minden félelmet is be lehet integrálni elfogadással és minden fájdalom gyümölcsöt hoz.

 

 

2024 januárjában megjelent a könyvem Burokrepedés - a megérkezés művészete címmel, ami nem csupán a szülésre, de az élet kihívásaira, a változásaink befogadására is útmutatót és egy tükröt tár elénk. Az MPPOT konferencián megvásárolható lesz. 

 

Image

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.